DR.CHEN TÜDŐ MERIDIAN TEA 20FILTER

favicon.png

Összefoglaló

DR.CHEN TÜDŐ MERIDIAN TEA 20FILTER

Tulajdonságok

További információk

Tömeg0,095 kg
Méretek12,5 × 6 × 8,5 cm
Darab

20db

1220 Ft

Elfogyott

Vonalkód5999561421131Kategóriák Cimkék

Részletek

DR.CHEN TÜDŐ MERIDIAN TEA 20FILTER

Naponta 2 x 1 filterből készítsünk főzetet, melyet kortyonként, lassan fogyasszunk el, kiélvezve a teázás élményét, ahogy átjár a belső melegség.

egy filtert egy csészényi (2-3 dl) forró vízzel leönteni, állni hagyjuk kb. 15-20 percig.

Acsillagánizsnyugtatja a torkot, a felső légutakat.

Aborsmentatámogatja az immunrendszert, agyömbérsegít fenntartani a légúti rendszer egészségét.

A Tüdő Meridián tea gyógynövényekkel gondoskodik a felső légutak és a tüdő meridián védelméről, segíti a szervezet természetes védekező rendszerét.

Kasvirág:Olyan speciális növényi poliszacharidokat, savszármazékokat és illóolajokat tartalmaz, amelyek nagymértékben támogatják az immunrendszer egészséges sejtjeinek működését, aktivitását. A kasvirág jelentősen megnövelheti a szervezet védekező képességét a fertőzésekkel és a gyulladásokkal szemben; a megerősödött immunrendszer pedig képes lesz elpusztítani a káros baktériumokat, vírusokat, gombákat, megállítani a kórokozók elszaporodását. Elsősorban megfázással, influenzával járó légúti megbetegedések, illetve húgyúti és nőgyógyászati fertőzések kiegészítő és megelőző kezelésére ajánlott a fogyasztása.

Lándzsás útifű:Elismert köhögés elleni házi szer, természetes úton gyógyít ki a megfázásból. A légúti nyálkahártyára és az izmokra is hat, csökkenti a gyulladást, enyhíti a torokfájást, köptetőként használják kivonatait. Védőréteggel vonja be a torok nyálkahártyáját, ezzel enyhíti a gyulladásos tüneteket, és csökkenti, majd megszünteti a köhögési ingert. A légzőszervi megbetegedések kezelése mellett tisztítja a vért, javítja a gyenge tüdejű, vérszegény betegek állapotát. Nemcsak betegség idején, de megelőzésre is fogyasztható kúraszerűen, elpusztítja a kórokozókat, kisöpri a salakanyagokat. Mivel biztonsággal alkalmazható, és kellemes ízű, ezért gyerekeknek is bátran adható.

Elfogyott

Kapcsolódó termékek