DR.CHEN CITROMFŰ PLSSZ SZIRUP 200ML

favicon.png

Összefoglaló

DR.CHEN CITROMFŰ PLSSZ SZIRUP 200ML

Tulajdonságok

További információk

Tömeg0,279 kg
Méretek6 × 6 × 15 cm
Milliliter

200ml

2070 Ft

Elfogyott

Vonalkód5999561421346Kategóriák Cimkék

Részletek

DR.CHEN CITROMFŰ PLSSZ SZIRUP 200ML

Naponta 2 x 1 kupaknyi folyadék fogyasztása javasolt 1-2 dl forralt, langyosra hűtött víz kíséretében, reggeli előtt és este, lefekvés előtt.

A készítmény a megfelelő relaxációt, az idegrendszer normál működését támogató gyógynövény kivonatokat és vitaminokat tartalmaz folyékony formában.

Acitromfűlevélkivonat segít fenntartani a pozitív hangulatot és a jó kognitív funkciókat. Támogatja a relaxációt, segíti az elalvást, hozzájárul a nyugodt pihenéshez, az egészséges alváshoz.

Citromfű:Kimagasló idegnyugtató, erősítő és vírusölő tulajdonságú gyógynövény. Kiegyensúlyozólag hat az idegrendszerre, lenyugtat, csökkenti a stressz fizikai és pszichés tüneteit, oldja a szorongást, a feszültséget. Kezdődő depresszió, pánikbetegség, különféle alvászavarok és visszatérő fejfájás ellen a legeredményesebb. Természetes antidepresszáns hatása mellett külsőleg herpesz kezelésére és kiújulása ellen ajánlják. Leveleiben erős baktérium- és vírusölő illóolajok találhatók, melyeket főként ajakherpesz és övsöröm elleni készítményekben, vizes oldat formájában használnak.

Akomlóvirágkivonat nyugtató hatással van az idegrendszerre, támogatja a jó minőségű alvást.

Azédesgyökérkivonat támogatja az idegrendszer normál működését, az emésztőrendszer komfortérzetét. Megkönnyíti az emésztést, segít fenntartani a nyálkahártya funkcióját a gyomorban és a vékonybélben.

Afoszforhozzájárul a sejtmembránok megfelelő működéséhez, részt vesz a normál csontozat és fogazat fenntartásában.

AB1-, B2- és B6-vitaminokhozzájárulnak az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, a B1- és B6-vitaminok a normál pszichológiai funkció fenntartásához. A B2-vitamin hozzájárul a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához.

Elfogyott

Kapcsolódó termékek