DR.CHEN ASCO SLIM KAPSZULA 60DB

favicon.png

Összefoglaló

DR.CHEN ASCO SLIM KAPSZULA 60DB

Tulajdonságok

További információk

Tömeg0,071 kg
Méretek6,5 × 6,5 × 13 cm
Darab

60db

3070 Ft

Elfogyott

Vonalkód5999561422268Kategóriák Cimkék

Részletek

DR.CHEN ASCO SLIM KAPSZULA 60DB

Ascophyllum nodosum, kolin és inulin tartalmú étrend-kiegészítő kapszula. Természetes hatóanyagokkal a testsúlycsökkentés támogatásához.

AzAscophyllum nodosum(északi-tengeri alga, előfordulási területe az Atlanti-óceán északi része) a diétás étrend mellett hozzájárul a testsúlycsökkentéshez.

Segíti az emésztést, a rendszeres bélmozgást.

Hozzájárul a zsírok felszívódásának csökkentéséhez.Akolinrészt vesz a normál zsíranyagcserében, hozzájárul a normál májműködés fenntartásához.Ajódrészt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, hozzájárul a megfelelő szellemi működés fenntartásához.Azinulintermészetes rost, mely a bélflórában élő hasznos baktériumok számára biztosít tápanyagot.

Barna alga:Különlegessége, hogy ötvözi az állati és növényi fehérjék tulajdonságait, így az emberi szervezet számára kiváló tápanyagforrás.

Könnyen emészthető, és szinte az összes létfontosságú vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet is tartalmazza. A barna alga fogyasztását leginkább a benne felhalmozott szerves kötésű jód miatt ajánlják, amely szükséges a pajzsmirigy egészséges működéséhez.Méregtelenítő és testsúlycsökkentő kúráknál szintén hasznos, mert természetes lúgosító, kivezeti a felgyülemlett salakanyagokat, megköti a mérgező nehézfémeket, emellett gyorsítja az anyagcserét, és gátolja a zsírlerakódást.

Elfogyott

Kapcsolódó termékek