BEKSUL GALBI PÁC MARHABORDÁHOZ 500G

Összefoglaló
BEKSUL GALBI PÁC MARHABORDÁHOZ 500G
Tulajdonságok
További információk
Tömeg | 0,822 kg |
---|---|
Méretek | 6 × 6 × 18 cm |
Gramm | 500g |
2270 Ft
2 készleten
Részletek
BEKSUL GALBI PÁC MARHABORDÁHOZ 500G
A CJ Beksul marhaborda fűszerezés egy finom marhaborda fűszerezés, amely a legfinomabb aranyarányú fűszerezéssel készül a marhahús hasítékaihoz, mint például a hazai alma és körte, fokhagyma, szaké, bors, amelyek fokozzák a hús ízét.
Párolt marhaborda elkészítése
Hozzávalók: Marhaborda 1 kg, Beksul marhaborda fűszerezés 290 g, víz 1 kg, retek 200 g, sárgarépa 100 g
1. Áztassa hideg vízbe a marhahússzeleteket, és forrásban lévő vízben forralja 10 percig, amelyből a vért eltávolították. , majd ismét hideg vízben lehűtjük az elkészítéshez.
2. Tegye egy edénybe a marhabordát, a marhaborda ízesítőit, a különböző zöldségeket és a vizet, 20 percre nyissa ki a fedőt nagy lángon, zárja le a fedőt és párolja 45 percig közepes vagy alacsony lángon.
3. Ha ízlése szerint tesz hozzá gesztenyét, zsidótövisbogyót és ginkgot, akkor egészségesebben és finomabban fogyaszthatja.
2 készleten